Kungsplan Trafikskola

KUNGSPLAN TRAFIKSKOLA

Intensivkurs körkort Karlskrona

Ta ditt körkort på vår trafikskola på bara 1-2 veckor med vår välutformade intensivutbildning i Karlskrona.

Just nu: Vi erbjuder en testlektion för 695 kr!

Ta körkort på 1-2 veckor!

För dig som behöver ta körkortet snabbt är vår intensivkurs i Karlskrona ett bra alternativ. Genom att vi skräddarsyr vår intensivkurs efter dina behov får du bästa förutsättningar för att ta körkortet snabbt.

Hör av dig till oss på mejl, telefon eller fyll i formuläret nedan.

Vi har intensivkursstart på måndagar varje vecka!

elev tar körkort med en intensivkurs

Vad ingår i intensivkursen?

Vår drivkraft är idén om att skapa trafiksäkra förare och därför anpassar vi varje utbildning efter elevens behov och önskemål. När du köper en intensivkurs förbokas alla moment, inklusive det slutliga provet.

Vår intensivkurs har hjälpt elever från hela Sverige till att snabbt och effektivt kunna ta sitt körkort, och vi ser fram emot att få hjälpa även dig.

Vanliga frågor & svar

Här nedan har vi samlat några av de vanligaste frågor och svaren om vår intensivkurs. Hittar du inte ett svar på din fråga så får du gärna kontakta oss direkt via mail eller telefon.

Via våra samarbetspartners hjälper vi dig med billigt och bra boende. Vi har avtal med flertalet boenden belägna nära trafikskolan. Det billigaste alternativet kostar 499 kr per natt inklusive frukost.

Kontakta oss via formuläret nedan så återkopplar vi till dig snarast.

Slutkostnaden för intensivkursen beror på många saker som vi inte kan förutspå i förväg utan att känna till dina förutsättningar. Kort och enkelt avgörs slutkostnaden av hur mycket kunskap du redan besitter och hur många körlektioner du behöver.

Vårt mål är att förenkla din väg till körkortet utan att göra avkall på kvalitén.

Vår intensivkurs är en genväg till körkortet. För att vi ska lyckas förbereda dig så bra som möjligt krävs att du studerar mycket och engagerar dig i utbildning för att lyckas på bästa sätt.

Intensivkurser för körkort kan vara ett bra val för vissa personer, men det beror på individens situation och preferenser. Här är några faktorer att överväga:

  1. Tid: Intensivkurser ger dig möjlighet att avsluta körutbildningen på kort tid, vilket kan vara bra om du har begränsad tid tillgänglig.
  2. Kostnad: Intensivkurser kan vara ett bra val om du vill spara pengar på lång sikt genom att avsluta körutbildningen snabbare.


Det är viktigt att tänka på dina egna förutsättningar och väga fördelarna och nackdelarna med intensivkurser innan du bestämmer dig för om det är rätt val för dig.

Prisinformation

Slutkostnaden för intensivkursen beror på många saker som vi inte kan förutspå i förväg utan att känna till dina förutsättningar. Kort och enkelt avgörs slutkostnaden av hur mycket kunskap du redan besitter och hur många körlektioner du behöver.

Kontakta oss

Har du frågor eller önskemål? Kontakta oss direkt eller kom in på en kaffe så hjälper vi dig!

Intresseanmälan

Har du frågor eller önskemål? Kontakta oss direkt eller kom in på en kaffe så hjälper vi dig!

Våra intensivkurspaket

Konktakta oss för finansiering av ditt körkort via CSN eller vår partner Resurs Bank eller Klarna. Räntefritt upp till 24 månader.

Körkortspaket 1

För dig som har kört mycket

SPARA 2.720:-

Nu: 6.350:-

Ordinarie pris: 9.070:-

Kan delbetalas räntefritt

Körkortspaket 2

För dig som har kört relativt mycket

SPARA 3.350:-

Nu: 13.200:-

Ordinarie pris: 16.550:-

Kan delbetalas räntefritt

Körkortspaket 3

För dig som har kört lite tidigare

SPARA 3.830:-

Nu: 16.900:-

Ordinarie pris: 20.630:-

Kan delbetalas räntefritt

Körkortspaket 4

För dig som är nybörjare

SPARA 4.400:-

Nu: 22.500:-

Ordinarie pris: 26.900:-

Kan delbetalas räntefritt

Swish payment Logo.wine
SVEA
ResursBank Logo
Bankgiro logo nr ssl1

Körlektioner

Manuell & automat bil.

1 st 40 min körlektion : 580 kr Ordinarie pris: 650 kr
1 st 60 min körlektion : 880 kr Ordinarie pris: 1020 kr
4 st 60 min körlektion : 3 490 kr Ordinarie pris: 4 080 kr
6 st 60 min körlektion : 5 220 kr – Ordinarie pris: 6 120 kr
10 st 60 min körlektion : 8 650 kr Ordinarie pris: 10 200 kr

Syntest: 100:-
Enskild teorihjälp : 600 kr/timme – Ordinarie pris: 800 kr

Testlektion 60 min : 490 kr
Varför ska man ta en testlektion? En testlektion är utmärkt för dig som är osäker på din kunskapsnivå & vilket paket du ska köpa som passar dina behov för att gå i mål med körkortet. Många är osäkra på vad man ska köpa och då är detta ett utmärkt sätt att få mer kött på benen innan man bestämmer sig för vilken intensivkurs eller hur många körlektioner man ska köpa. På lektionen kommer en av våra utbildade och av Transportstyrelsen godkända trafiklärare att testa dina kunskaper. Efteråt vet du vad du behöver göra för att ta körkort.

Fasta priser

Digitalt teoripaket – 1200 kr

Lån av bil vid uppkörning (inkl. 30 min uppvärming) – 1500 kr

Inskrivningsavgift – 250 kr

Handledarkurs – 490 kr
(Ordinarie pris: 600 kr)

Riskettan – 650 kr
(Ordinarie pris: 900 kr)

Risktvåan (Halkan) – 2500 kr
(Ordinarie pris: 3600 kr)

Bokpaket – personbil – 495 kr
Ingår: Körkortsboken, Studiehäftet
Vägmärken & vägmarkeringar

Transportstyrelsens & Trafikverkets avgifter:

Kunskapsprov – 325 kr

Fotografering på Trafikverket – 80 kr

Körprov – 800 kr

Körkortstillverkning – 280 kr

Vad tycker våra elever?

Vad tycker våra elever?

Ta nästa steg

Kontakta oss för att boka intensivkurs

Körskolelärare utfärdar betyg
larare i samtal med elev under intensivkurs

Om oss

Erfarna körskollärare

Vi är en grupp dedikerade och erfarna körlektioner som är angelägna om att hjälpa våra elever att bli säkra och självsäkra förare. Med års erfarenhet av vägarna och i klassrummet har vi kunskapen och färdigheterna att ge högkvalitativ körutbildning till människor i alla åldrar och med olika erfarenheter.

Vår trafikskola erbjuder en rad kurser som passar elevernas behov och mål. Oavsett om du är nybörjare som vill ta ditt första körkort eller en erfaren förare som behöver en påminnelsekurs, har vi en program som passar dina behov. Våra kurser är utformade för att vara både lärorika och roliga, och vi använder en mängd olika undervisningsmetoder för att säkerställa att våra elever kan lära sig i sin egen takt.

Förutom traditionella körskolor i bil erbjuder vi också onlineresurser som videouppläggningar och övningsquiz för att supplementera vår personliga undervisning. Vi tror att en välbalanserad utbildning är nyckeln till att bli en skicklig och säker förare, och vi strävar efter att ge våra elever alla verktyg och resurser de behöver för att lyckas.

På vår trafikskola hjälper vi dig att ta körkortet på ett tryggt och enkelt sätt. Som medlemmar i STR kan vi garantera en högkvalitativ och seriös utbildning.

Vi erbjuder utbildning för både manuella och automatbilar.

0 +
Års erfarenhet
0 %
Av alla elever tar körkort
0 +
Utbildade förare
0 +
Rekommendationer

Kundbetyg

Vad säger våra studenter?

Nöjda kunder är vår överlevnad, därför gör vi alltid vårt yttersta för att skräddarsy vår utbildning för varje elev anpassat utefter dennes behov. 

"Jag har tagit mitt körkort hos Kungsplan Trafikskola och kan verkligen rekommendera dem! Deras lärare är väldigt professionella och hjälpsamma, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mitt schema. Tack för hjälpen!"

Robert Stefansson Karlskrona

"Jag har aldrig kört bil tidigare, så jag var väldigt orolig inför att börja körkortsutbildningen. Men Kungsplan Trafikskola gjorde allt för att jag skulle känna mig bekväm och trygg under lektionerna. Deras lärare var väldigt pedagogiska och hjälpsamma, och jag lärde mig mycket under den korta tiden jag gick hos dem. Tack för all hjälp!"

Marcus Rooth Karlskrona

"Jag har gått körkortsutbildning hos Kungsplan Trafikskola och har bara positiva saker att säga. Deras lärare är väldigt erfarna och kunniga, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mina önskemål och behov. Rekommenderar starkt!."

Rebecca Andersson Karlskrona