Kungsplan Trafikskola

Introduktionsutbildning

Prisinformation

295:-

Ordinarie pris: 575:-

I kostnaden ingår både studiematerial & fika!

Handledarkurs för körkort

Introduktions-/Handledarutbildning handlar om att underlätta den privata körning för elev och handledare. Under utbildningen presenterar vi information och fakta kring hur du som handledare kan leda den privata körningen på bästa sätt. Det är viktigt att du som privathandledare lär ut körningen till din elev på rätt sätt. Under utbildningen kommer inget prov att genomföras utan ni får ställa era frågor direkt under utbildningen. Den som gått handledarkurs innan behöver inte gå om så länge utbildningen fortfarande är giltig. Handledarkursen är giltig i 5 år.

För dig som handledare måste du bli godkänd för varje elev. Den 1 september 2010 togs kravet bort för elev och handledare att göra utbildningen samtidigt. Elev och handledare behöver inte längre göra utbildningen samtidigt.

Du anmäler dig till vår introduktions-/Handledarutbildningen enkelt via formuläret nedan. Tänk på att avbokning måste ske senast kl 13.00 tre vardagar innan. Vid senare avbokning p.g.a. sjukdom krävs att du inkommer med ett sjukintyg för att inte bli debiterad. Du kan avboka genom att ringa till oss eller mejla oss.

Priset för handledarkursen är 295 kr. Vi återkommer till dig på mejl för att bekräfta din anmälan. Se och boka lediga tider via länken nedan.

Viktigt att veta inför din handledarkurs

Kommande utbildningar

15 Mars – 16:20-19:45 
29 Mars – 16:20-19:45
12 April – 16:20-19:45
26 April – 16:20-19:45
Boka direkt genom att klicka här eller kontakta oss på 045582500

Prisinformation

295:-

Ordinarie pris: 575:-

I kostnaden ingår både studiematerial & fika!

Kontakta oss

Har du frågor eller önskemål? Kontakta oss direkt eller kom in på en kaffe så hjälper vi dig!

Vanliga frågor & svar

Här nedan har vi samlat några av de vanligaste frågor och svaren om vår handledarkurs. Hittar du inte ett svar på din fråga så får du gärna kontakta oss direkt via mail eller telefon.

Kurstiden är 3 och en halv timma inkl. 2 pauser á 15 minuter.

Handledaren skall ha fyllt 24 år och haft körkort i 5 år den senaste 10-årsperioden för att ett "handledartillstånd" skall utfärdas.

Elever ska ha fyllt 15 år och 9 månader vid kurstillfället.

Ta nästa steg

Boka handledarkurs

Kundbetyg

Vad säger våra studenter?

Nöjda kunder är vår överlevnad, därför gör vi alltid vårt yttersta för att skräddarsy vår utbildning för varje elev anpassat utefter dennes behov. 

"Jag har tagit mitt körkort hos Kungsplan Trafikskola och kan verkligen rekommendera dem! Deras lärare är väldigt professionella och hjälpsamma, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mitt schema. Tack för hjälpen!"

Robert Stefansson Karlskrona

"Jag har aldrig kört bil tidigare, så jag var väldigt orolig inför att börja körkortsutbildningen. Men Kungsplan Trafikskola gjorde allt för att jag skulle känna mig bekväm och trygg under lektionerna. Deras lärare var väldigt pedagogiska och hjälpsamma, och jag lärde mig mycket under den korta tiden jag gick hos dem. Tack för all hjälp!"

Marcus Rooth Karlskrona

"Jag har gått körkortsutbildning hos Kungsplan Trafikskola och har bara positiva saker att säga. Deras lärare är väldigt erfarna och kunniga, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mina önskemål och behov. Rekommenderar starkt!."

Rebecca Andersson Karlskrona