Kungsplan Trafikskola

KUNGSPLAN TRAFIKSKOLA

Körkortsgaranti Karlskrona – Ta ditt körkort till ett fast pris!

Elever som väljer Körkortsgaranti i Karlskrona är kostnadsmedvetna och vill ha ett fast pris för sitt körkort. Hos Kungsplan Trafikskola erbjuder vi en utbildning som är enkel, bekväm och prisvärd. Vi vill ge våra elever möjlighet att planera sin körkortsutbildning på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Just nu: Vi erbjuder en testlektion för 695 kr vid köp av körkortspaket! 
(om du enbart bokar en testlektion är priset 850 kr.)

Ta körkort till ett fast pris!

På Kungsplan Trafikskola erbjuder vi möjligheten att boka körkort till ett fast pris. Vi vill ge våra elever möjlighet att planera sin körkortsutbildning på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

Med vårt fastpris behöver du inte oroa dig för extra kostnader eller förvirrande priser – vi har allt du behöver i ett fastpris.

Boka ditt körkort till ett fast pris idag och ta steget mot en friare och självständigare tillvaro!

Körlärare ger en elev high five

Hur går det till?

  1. Eleven genomför en obligatorisk testlektion på 60 min.
  2. Körläraren skapar tillsammans med eleven en körplan.
  3. Körläraren fastställer körplanen åt eleven till ett fast pris.

Varför välja körkortsgaranti?

Väljer du Körkortsgaranti så vet du vad din slutliga kostnad blir för dina körlektioner.
Du behöver inte fundera på om dina lektioner räcker.

Körkortsgaranti fungerar också utmärkt för dig som tänkt låna till ditt körkort. Vi samarbetar med CSN och Resurs Bank och klarna. Låna ett fast belopp och betala i din egen takt, (vi erbjuder räntefria lån upp till 24 månader.

Vad ingår?

Priser och paket

För att erbjuda ett pris på din körkortsutbildning erbjuder vi en testlektion för 490 kr. Efter testlektionen informerar vi dig om du kan få Körkortsgaranti eller om det bättre passar för dig att ta ett annat paket hos oss. Du får ett prisförslag omgående efter din lektion.

En testlektion är en körlektion som varar i 60 minuter. Genom att prova på en testlektion får du en känsla för vår undervisning och får möjlighet att ställa frågor och få mer information om vad som krävs för att ta ditt körkort.

Kursstart

Fyll i kontaktformuläret nedan för att kontakta oss gällande kursstart. Eller ring oss
på numret nedan.

Boka idag eller ring för mer information om Körkortsgarantin på telefon: 0455 82 500 
– Eller via formuläret nedan.

Prisinformation

Först efter en testlektionen informerar vi dig om du kan få Körkortsgaranti (eller om det bättre passar för dig att ta ett annat paket hos oss).

Du får ett prisförslag omgående efter din lektion.

Prisinformation

Först efter en testlektionen informerar vi dig om du kan få Körkortsgaranti (eller om det bättre passar för dig att ta ett annat paket hos oss).

Du får ett prisförslag omgående efter din lektion.

Kontakta oss

Har du frågor eller önskemål? Kontakta oss direkt eller kom in på en kaffe så hjälper vi dig!

Vad tycker våra kunder?

"Jag har tagit mitt körkort hos Kungsplan Trafikskola och kan verkligen rekommendera dem! Deras lärare är väldigt professionella och hjälpsamma, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mitt schema. Tack för hjälpen!"

Robert Stefansson Karlskrona

"Jag har aldrig kört bil tidigare, så jag var väldigt orolig inför att börja körkortsutbildningen. Men Kungsplan Trafikskola gjorde allt för att jag skulle känna mig bekväm och trygg under lektionerna. Deras lärare var väldigt pedagogiska och hjälpsamma, och jag lärde mig mycket under den korta tiden jag gick hos dem. Tack för all hjälp!"

Marcus Rooth Karlskrona

"Jag har gått körkortsutbildning hos Kungsplan Trafikskola och har bara positiva saker att säga. Deras lärare är väldigt erfarna och kunniga, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mina önskemål och behov. Rekommenderar starkt!."

Rebecca Andersson Karlskrona

TA NÄSTA STEG

Intresseanmälan

Villkor & bra att veta

Efter testlektionen informerar vi dig om du kan få Körkortsgaranti (eller om det bättre passar för dig att ta ett annat paket hos oss). Du får ett prisförslag och tillgång till ditt teorimaterial.

Kungsplan trafikskola i Karlskrona garanterar att du inte ska behöva bekosta ytterligare körlektioner om misslyckas vid uppkörningen. Vi står för de extra utbildningskostnader som krävs för att fullfölja körkortsutbildningen givet att du håller dig till utbildningsplanen.

Läs fullständiga avtalet längst ner på sidan.

AVTAL & VILLKOR

Avtal gällande Körkortsgaranti – Kungsplan Trafikskola 2023

Garantier

Kungsplan trafikskola garanterar att du inte ska behöva bekosta ytterligare körlektioner om du mot förmodan skulle misslyckas vid uppkörningen. k trafikskola står för de extra utbildningskostnader som krävs för att fullfölja körkortsutbildningen. Däremot ingår ej utgifter som hänförs till Trafikverket eller uppkörningskostnader (uppkörningsdag).
Om eleven inte klarar sitt körprov betalar eleven lån av trafikskolans bil vid nästa uppkörning endast 900 kr .

Riskutbildning 1 & 2 samt teoriböcker ingår ej i körkortsgaranti. Däremot ingår obegränsad mängd datatester för teori.

Innehåll & upplägg

All utbildning, teoretisk såväl som praktisk, som du behöver för att klara provet kommer att tillhandahållas dig förutsatt att det på förhand bestämts tillsammans med din körlärare. Du kan boka flera körlektioner per vecka och fortsätter så din utbildning tills din lärare bedömer att du är redo för körprovet på Trafikverket. Upplägget av utbildningen och det slutliga antalet lektioner förbehåller sig Kungsplan trafikskola att bestämma.

Avtal om körkortsgaranti kan träffas även med nybörjare, men en test testlektion måste ligga till grund för en bedömning av elevens förkunskaper och inlärningsförmåga, samt annat som kan påverka elevens körning och utveckling, som ålder eller språkliga hinder och dylikt. Om du kan bedömas som godkänd av oss kan du beviljas vår körkortsgaranti. Om vi bedömer att du bättre passar med ett utav våra andra paket råder vi dig då att istället ser över våra andra erbjudanden.

Ett avtal om körkortsgaranti kan även träffas på annan prisnivå om utbildningen bedöms vara förlängd, tex pga. ålder, språksvårigheter etc. i samråd med din körskolelärare.

Avbokning av lektioner

Vid förhinder måste avbokning ske senast kl 12.00 vardagen före körlektionen. Vid ej meddelande förhinder enligt ovan sker debitering för körlektionen.

Giltigt läkarintyg ger befrielse.

Körkortsgaranti är en intensivutbildning som inte går att ta avbrott på, och du förväntas följa avtalet och utbildningsplanen som framförs av din körskolelärare. Elever som kör under körkortsgaranti blir av med den vid följande skäl, om; sena återbud ej betalas, eleven inte visar intresse att följa körplanen, eleven tar långa uppehåll mellan körningar, eleven inte följer utbildningsplanen som tagits fram i samråd med körskolelärare, eleven inte visar att de utfört de uppgifter som de uppmanats att göra till och med nästa körtillfälle.

Avbrott i körningen

Om du bryter avtalet innan körutbildningen är klar på Kungsplan trafikskola, upphör körkortsgarantin att gälla. Du kommer då att bibehålla närmast likvärdiga vanliga körkortspaket utan körkortsgaranti. Körkortsgaranti upphör även att gälla när du bedöms vara redo för uppkörning (körprov) men inte har klarat teorin.

Notera att eleven måste klarat teorin ,risk1an ,risk2n innan vi kör med Körkortsgaranti. Om detta inte fullföljs upphör Körkortsgarantin att gälla. Du kommer då att bibehålla närmast likvärdiga vanliga körkortspaket utan körkortsgaranti.

Vid ytterligare frågor eller prisförslag gällande Körkortsgaranti – tveka inte att kontakta oss.

0 +
Års erfarenhet
0 %
Av alla elever tar körkort
0 +
Utbildade förare
0 +
Rekommendationer

Vad tycker våra elever?

Vad tycker våra elever?