Kungsplan Trafikskola

Riskutbildning 1

Riskutbildning 1 i Karlskrona

Välkommen att boka din riskutbildning 1 hos oss på Kungsplan Trafikskola!

På Kungsplan Trafikskola erbjuder vi en obligatorisk teorikurs som ingår i riskutbildningen för B-körkortet. Denna kurs, som även kallas för Riskutbildning del 1 eller Riskettan, ger dig den teoretiska grunden för att hantera olika riskfyllda situationer som kan uppstå när du kör bil.

Riskutbildning del 1 pågår i 3 timmar och 15 minuter, inklusive raster, och utförs i våra fräscha lokaler i centrala Karlskrona. Våra duktiga lärare guidar dig genom kursen och ger dig den kunskap du behöver för att bli en säker och ansvarsfull förare.

Lärare under riskettan lektion

Vad innebär riskettan?

Vi på Kungsplan Trafikskola vill vi att alla ska känna sig säkra i trafiken. Därför har vi satt som mål att ingen ska skadas i olyckor på vägarna. Det är därför som Riskutbildningen är en obligatorisk del av B-körkortet.

Genom vår pedagogiskt utformade utbildning ger vi våra elever möjlighet att reflektera över viktiga frågor kring trafiksäkerhet. Vi vill att alla ska ha kunskapen och förmågan att hantera olika riskfyllda situationer på ett säkert sätt.

Alkohol, droger, oanvänt bilbälte och hög hastighet orsakar många olyckor idag. Genom vår utbildning vill vi bidra till att minska dessa olyckor och öka säkerheten på vägarna för alla.

Bokning & priser

Det är enkelt att anmäla dig till vår Riskutbildning del 1 via formuläret nedan. Tänk på att du måste avboka senast tre vardagar före kursen, kl 13.00. Om du blir sjuk och behöver avboka senare än så måste du skicka med ett sjukintyg för att undvika att debiteras. Du kan avboka genom att ringa oss eller mejla oss.

Priset för Riskettan är 490 kr. Vi kommer att bekräfta din anmälan via mejl. För att boka en plats, se våra lediga tider och använd länken nedan. OBS: Betalning sker på plats när du går kursen.

Anmäl dig idag och ta steget mot en säkrare och mer ansvarsfull körning!

Kommande utbildningar

Söndag 12 Mars 10:30 – 13:45
Måndag 27 Mars 16:30 – 19:45
Måndag  10 April 16:30 – 19:45
Måndag 24 april 16:30 -19:45
Boka direkt i formuläret nedan eller kontakta oss på 045582500

Prisinformation

900:-

490:-

Inkluderar fika.

Boka riskutbildning 1

Vi erbjuder riskutbildning 1 löpande varje vecka, och du kan enkelt boka din plats nedan.

Ta nästa steg

Boka riskutbildning 1

Kundbetyg

Vad säger våra studenter?

Nöjda kunder är vår överlevnad, därför gör vi alltid vårt yttersta för att skräddarsy vår utbildning för varje elev anpassat utefter dennes behov. 

"Jag har tagit mitt körkort hos Kungsplan Trafikskola och kan verkligen rekommendera dem! Deras lärare är väldigt professionella och hjälpsamma, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mitt schema. Tack för hjälpen!"

Robert Stefansson Karlskrona

"Jag har aldrig kört bil tidigare, så jag var väldigt orolig inför att börja körkortsutbildningen. Men Kungsplan Trafikskola gjorde allt för att jag skulle känna mig bekväm och trygg under lektionerna. Deras lärare var väldigt pedagogiska och hjälpsamma, och jag lärde mig mycket under den korta tiden jag gick hos dem. Tack för all hjälp!"

Marcus Rooth Karlskrona

"Jag har gått körkortsutbildning hos Kungsplan Trafikskola och har bara positiva saker att säga. Deras lärare är väldigt erfarna och kunniga, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mina önskemål och behov. Rekommenderar starkt!."

Rebecca Andersson Karlskrona