Kungsplan Trafikskola

Teorihjälp

Teoriundervisning med lärare

Teoriundervisning med lärare

Vår teoriundervisning sker oftast i grupp för de som har köpt teoripaketet som en del av körkortspaket. Du har som har läs- och skriv svårigheter erbjuds enskilt teorihjälp med lärare. Vi har dock begränsade platser för enskilt teorihjälp. Ring eller mejla oss för att boka.

Lär dig på olika sätt via appen

Att få in en körkortsutbildning i allt annat som ska göras är inte alltid lätt. Därför är det viktigt att kunna utnyttja tiden på bästa sätt. Att ha tillgång till utbildning och material oavsett var du befinner dig eller vilken tiden är på dygnet är därför viktigt.

Körkort nu med Elevcentralen kan du alltid använda så länge du har tillgång till din mobil, surfplatta eller dator tillsammans med en uppkoppling till internet.

 • Körkortsboken online, med ljudstöd
 • Kontrollfrågor efter varje kapitel
 • Filmer inför varje avsnitt
 • Intervjuer med trafiklärare för varje delområde
 • Självvärderingsfrågor för att nå målet med varje kunskapsområde
 • Kunskapskontroll efter varje avsnitt
 • Körkortskampen, en quizkamp i teori där du kan utmana andra premiumelever över hela Sverige
 • Digitalt utbildningskort
 • Ekonomisk översikt
 • Meddelandefunktion, där du kan kontakta din lärare för att få hjälp
 • Tillgång till ett körkortsforum där du kan ställa frågor, diskutera och svara på frågor med elever från hela landet.
Namnlos design 59

Skräddarsytt kunskapsprov

För dig som har läs- och skrivsvårigheter finns det möjlighet att ansöka om förlängd- eller muntlig teoriprov. Den som ansöker om detta måste ha god kunskap om läs- och skrivsvårigheter. Exempel på sådana är Specialist lärare och specialpedagoger. Vi har ingen hos oss som är utbildad till detta men genom att kontakta oss förmedlar vi gärna kontakten vidare.

Elever studerar till ett skräddarsytt kunskapsprov

Ta nästa steg

Boka kurs

Handledarutbildning

Vi erbjuder kurser löpande. Kontakta oss för lediga tider och bokning.

Pris: 295:-
Ordinarie pris 575:-

Riskettan

Vi erbjuder kurser löpande. Kontakta oss för lediga tider och bokning.

Pris: 490:-
Ordinarie pris 900:-

Risktvåan

Vi erbjuder kurser löpande. Kontakta oss för lediga tider och bokning.

Pris: 2900:-
Ordinarie pris 3500:-

Kundbetyg

Vad säger våra studenter?

Nöjda kunder är vår överlevnad, därför gör vi alltid vårt yttersta för att skräddarsy vår utbildning för varje elev anpassat utefter dennes behov. 

"Jag har tagit mitt körkort hos Kungsplan Trafikskola och kan verkligen rekommendera dem! Deras lärare är väldigt professionella och hjälpsamma, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mitt schema. Tack för hjälpen!"

Robert Stefansson Karlskrona

"Jag har aldrig kört bil tidigare, så jag var väldigt orolig inför att börja körkortsutbildningen. Men Kungsplan Trafikskola gjorde allt för att jag skulle känna mig bekväm och trygg under lektionerna. Deras lärare var väldigt pedagogiska och hjälpsamma, och jag lärde mig mycket under den korta tiden jag gick hos dem. Tack för all hjälp!"

Marcus Rooth Karlskrona

"Jag har gått körkortsutbildning hos Kungsplan Trafikskola och har bara positiva saker att säga. Deras lärare är väldigt erfarna och kunniga, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mina önskemål och behov. Rekommenderar starkt!."

Rebecca Andersson Karlskrona