Kungsplan Trafikskola

Halkbana | Riskutbildning 2

Riskutbildning 2

Välkommen att boka din riskutbildning 2 hos oss på Kungsplan Trafikskola!

Riskutbildning 2 är den andra delen av riskutbildningen för att få körkort. Den här kursen fokuserar på att ge dig praktisk erfarenhet av olika riskfyllda situationer som kan uppstå när du kör bil.

Under riskutbildning 2 lär du dig om olika körtekniker som kan hjälpa dig att hantera farliga situationer på ett säkert sätt, till exempel hur du hanterar din bil när den ska undvika en kollision eller hur du hanterar sladdar och halka.

Riskutbildning 2 hålls hos en av våra samarbetspartners i Olofström.

Hör av dig till oss på mejl, telefon eller fyll i formuläret nedan för att boka nästa lediga kurstillfälle.

Elev övningskör riskutbildning

På riskutbildning 2 lär du dig om olika körtekniker och hur du hanterar farliga situationer som kan uppstå när du kör bil. Du får också möjlighet att öva på dessa tekniker och situationer under kontrollerade förhållanden, så att du kan få erfarenhet av hur du ska hantera dem i verkliga körförhållanden.

Några exempel på vad du kan förvänta dig att lära dig på riskutbildning 2 är:

  • Hur du hanterar din bil när den ska undvika en kollision
  • Hur du hanterar sladdar och halka
  • Hur du hanterar olika väglag och väderförhållanden
  • Hur du hanterar olyckor och andra farliga situationer på vägarna
  • Hur du minimerar risken för olyckor och håller dig säker i trafiken

Kommande utbildningar

Torsdag 23 Mars – 11:00-14:15 
Boka direkt i formuläret nedan eller kontakta oss på 045582500

Prisinformation

3.600:-

2900:-

Inkluderar fika.

Intresseanmälan

Vi erbjuder riskutbildning 2 löpande, anmäl intresse nedan och skriv i meddelandet om vilket kursdatum du vill delta på.

Kommande kurser:
Torsdag 23 Mars – 11:00-14:15 

Ta nästa steg

Boka halkbana

Vi erbjuder riskutbildning 2 löpande varje vecka, och du kan anmäla intresse nedan för att få lediga kursdatum. Våra riskutbildningar genomförs av erfarna och professionella lärare, och du får möjlighet att öva på olika körtekniker och hantera farliga situationer under kontrollerade förhållanden.

Vänta inte – boka din riskutbildning 2 redan idag!

Kundbetyg

Vad säger våra studenter?

Nöjda kunder är vår överlevnad, därför gör vi alltid vårt yttersta för att skräddarsy vår utbildning för varje elev anpassat utefter dennes behov. 

"Jag har tagit mitt körkort hos Kungsplan Trafikskola och kan verkligen rekommendera dem! Deras lärare är väldigt professionella och hjälpsamma, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mitt schema. Tack för hjälpen!"

Robert Stefansson Karlskrona

"Jag har aldrig kört bil tidigare, så jag var väldigt orolig inför att börja körkortsutbildningen. Men Kungsplan Trafikskola gjorde allt för att jag skulle känna mig bekväm och trygg under lektionerna. Deras lärare var väldigt pedagogiska och hjälpsamma, och jag lärde mig mycket under den korta tiden jag gick hos dem. Tack för all hjälp!"

Marcus Rooth Karlskrona

"Jag har gått körkortsutbildning hos Kungsplan Trafikskola och har bara positiva saker att säga. Deras lärare är väldigt erfarna och kunniga, och jag kände mig alltid trygg och säker under mina körlektioner. De var också väldigt flexibla och anpassade min utbildning efter mina önskemål och behov. Rekommenderar starkt!."

Rebecca Andersson Karlskrona